پیامک آموت

محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف چگونه است؟ راه حل آن چیست؟

محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف

کدام اپراتورها برای ارسال پیامک محدودیت دارند؟

با پیشرفت تکنولوژی روش‌های تبلیغاتی مختلفی روی کار آمده اند. یکی از این روش‌ها بازاریابی پیامکی یا اس ام اس مارکتینگ است. گفتنی است این روش در چند سال اخیر توانسته به عنوان یک روش کارآمد و اثر بخش در حوزه تبلیغات و معرفی کسب و کارها شناخته شود. اما سازمان ارتباطات و فناوری به دلیل حجم بالای ارسال پیامک‌های تبلیغاتی از انواع سیم کارت‌ها قوانینی را وضع کرده است که مهمترین آن محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف است.

بر این اساس افرادی که از سیم کارت شخصی خود قصد ارسال پیامک تبلیغاتی را دارند، مجازند در هر شبانه روز 500 عدد پیامک ارسال کنند؛ البته این تعداد بسته به اپراتور و محتوا پیامک شما ممکن است متغیر باشد. از این رو تمامی اپراتورها موظفند تا در شرایطی که ارسال پیامک از حد مجاز فراتر رود سیم کارت را بلافاصله مسدود کنند و تا زمانی که فرد برای رفع مسدودی اقدام نکند، مجوز برقراری ارتباط تلفنی از طریق سیم کارت برای آن‌ها امکان پذیر نخواهد بود. البته ناگفته نماند برای کسب و کارهایی که قصد ارسال پیامک تبلیغاتی به صورت انبوه را دارند چاره‌ای اندیشیده شده است که می‌توانند از طریق راه‌‌های جایگزین به جای خطوط عادی از سامانه‌ پیامکی استفاده نمایند.

مطلب پیشنهادی: ارسال پیامک طولانی

ارسال بیش از حد مجاز پیامک

ارسال بیش از حد مجاز پیامک تبلیغاتی ممکن است مزایایی داشته باشد از جمله: تعرفه مناسب‌تر و ارسال به بلک لیست. اما اگر ارسالل پیام شما بیش از حد مجاز باشد، سیم کارت شما مسدود خواهد شد. همین زیان کافی است تا شماره‌ای که شما توسط آن با مشتریان در ارتباط بودید، از دست برود. بدیهی است که هر بار پیام دادن با یک سیم کارت هم به اعتبار کسب و کار شما آسیب می‌رساند. به همین دلیل هم هست که اصولا کسب و کارها گزینه سیم کارت شخصی را کنار می‌گذارند و کار را به کاردان می‌سپارند (پنل پیامکی تهیه می‌کنند)

مطلب پیشنهادی: بانک اطلاعاتی شماره موبایل

تعداد پیامک مجاز در روز

کمی بالاتر توضیح دادیم که تعداد پیامک مجاز در روز، 500 عدد است؛ البته منظور ما ارسال پیامک به 500 شماره نیست و منظورمان 500 صفحه پیامک است. هر پیامک فارسی شامل 70 کاراکتر و هر پیامک انگلیسی 160 کاراکتر است. برای مثال اگر پیامک‌های شما، از 70 کاراکتر بیش‌تر شود، 2 صفحه محسوب می‌شود و در چنین شرایطی 250 عدد پیامک می‌توانید ارسال کنید. این موضوع را هم در نظر بگیرید که این تعداد پیامک، ممکن است به مرور زمان تغییر کند.

محدودیت ارسال پیامک با سیم کارت چگونه است؟

محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف

همانطور که در بخش قبلی گفته شد، بسیاری برای معرفی کسب و کار خود و یا اطلاع رسانی با ارسال پیامک انبوه با سیم کارت شخصی، اقدام به ارسال پیامک‌های تبلیغاتی می‌کنند. اما محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف باعث شده است که عده‌ای با عبور از سقف مجاز ارسال پیامک در شبانه روز سیم کارتشان مسدود شود. ما در این بخش قصد داریم تا محدودیت ارسال پیامک دو اپراتور مطرح همراه اول و ایرانسل را بررسی کنیم.

محدودیت ارسال پیامک همراه اول

همراه اول نیز همانند سایر اپراتورها قانون محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف را برای مشترکین خود اعمال کرده است. به طوری که اگر مشترک همراه اول با سیم کارت شخصی خود به صورت انبوه، روزانه بیش از 500 عدد پیامک تبلیغاتی را ارسال کند، با مسدود شدن سیم کارت مواجه خواهد شد؛ البته این عدد با توجه به محتوای پیامک و تعداد پیامک ارسالی می‌تواند تغییر کند. از این رو استفاده از سامانه پیامکی برای بهره مندی از بازاریابی پیامکی می‌تواند جایگزین مناسبی برای مشترکین همراه اول باشد.

مطلب پیشنهادی: انواع اپراتورهای پیامکی

سقف ارسال پیامک روزانه همراه اول

سقف ارسال پیامک روزانه همراه اول و ایرانسل هر دو به یک شکل است و اگر بیش‌تر از 500 عدد پیامک در طول روز ارسال کنید، اپراتور سیم کارت شما را مسدود خواهد کرد. درست است که تعرفه ارسال پیامک با سیم کارت شخصی مناسب‌تر است، اما مسدود شدن سیم کارت شما و اینکه بخواهید هربار پیامک خود را با سیم کارت های مختلف ارسال کنید، روی اعتبار برند و کسب و کار شما تاثیر می‌گذارد. در نتیجه بهترین راه برای ارسال پیام تبلیغاتی با هر تعدادی، تهیه پنل پیامکی است که علاوه بر ارسال پیام به تعداد بالا، امکانات دیگری هم در اختیارتان قرار می‌دهد.

محدودیت ارسال پیامک ایرانسل

باید خاطر نشان کرد محدودیت ارسال پیامک برای خطوط ایرانسل نیز برقرار است. این در حالی است که اپراتور ایرانسل در صورت برخورد با مشترکی که روزانه بالای 500 پیامک را از خط شخصی خود ارسال می‌کند، بلافاصله سیم کارت آن را مسدود و ارتباط تلفنی آن را قطع می‌نماید. از این رو مشترکین ایرانسل نیز همانند همراه اول می‌توانند برای ارسال انبوه پیامک از سامانه پیامکی استفاده کنند.

آیا با سیم کارت شخصی، پیامک تبلیغاتی می‌توان فرستاد؟

گفتنی است زمانی که محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف اعمال شد، سامانه پیامکی روی کار آمد و شرایطی برای افراد فراهم شد که با خرید اشتراک از این سامانه از طریق سرشماره‌های مختلف می‌توان به صورت انبوه پیامک تبلیغاتی ارسال کرد. اما برخی به منظور صرفه جویی در هزینه برای بهره مندی از بازاریابی پیامکی از سیم کارت شخصی استفاده می‌کنند. با این حال وجود محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف کار را برای آن‌ها کمی سخت کرده است. از این رو عده‌ای با این سوال مواجه اند که آیا با سیم کارت شخصی می‌توان پیامک تبلیغاتی ارسال کرد؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت به دلیل محدودیت ارسال پیامک در شماره‌های شخصی در صورت تخلف، مراجع قانونی به سرعت این موضوع را پیگیری می‌کنند. به همین خاطر از نظر حقوقی ارسال پیامک به صورت انبوه با شماره شخصی مشکلاتی را برای افراد به وجود می‌آورد.

از سویی بیشتر مردم به پیامک‌های تبلیغاتی که با خط شخصی دریافت می‌کنند، اعتماد ندارند و به راحتی آن‌ها را پاک می‌کنند. از این رو بازاریابی پیامکی از این طریق بازدهی کمتری خواهد داشت. بنابراین اگر به فکر گسترش، پیشرفت در کسب و کار خود هستید، پیشنهاد می‌کنیم برای بازاریابی پیامکی از سامانه پیامکی استفاده کنید.

چگونه می‌توانم بدون محدودیت پیامک ارسال کنم؟

محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف

محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف شرایطی را فراهم کرده است تا بسیاری به دنبال راه دیگری برای ارسال پیامک‌های تبلیغاتی به صورت انبوه باشند. چگونه می‌توانم بدون محدودیت پیامک ارسال کنم؟ سوالی است که برای یافتن پاسخ آن می‌بایست به شرکت‌هایی مراجعه کرد که در زمینه ارسال پیامک بدون محدودیت و در حجم بالا فعالیت می‌کنند. سامانه پیامکی آموت یکی از همان شرکت‌هایی است که از طریق امکانات ویژه، پیشرفته‌ترین سامانه پیامکی ارسال و دریافت پیامک‌های تبلیغاتی را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

گفتنی است ما در این سامانه پیامکی بررسی تمامی پیامک‌های ارسالی با دقت بالایی انجام می‌دهیم و پس از آن بدون محدودیت و به صورت انبوه پیامک‌های تبلیغاتی ارسال می‌گردد. آموت با هدف ارائه سامانه‌ای تحت عنوان سامانه پیامکی به منظور ارسال و دریافت پیامک‌ها در حجم بالا راه اندازی شد تا بسیاری از کسب و کارها از طریق آن بتوانند تبلیغات پیامکی پربازده‌ای را تجربه کنند.

مطلب پیشنهادی: نحوه ارسال پیامک تبلیغاتی

 این سامانه پیامکی سه ویژگی مهم دارد: سهولت در استفاده، مقرون به صرفه بودن و جامع بودن. پیامک آموت برای صاحبین مشاغل و افرادی که قصد دارند بدون محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف، پیامک تبلیغاتی و یا اطلاع رسانی ارسال کنند خدماتی همچون خرید پنل پیامکی انبوه با تست 10 روزه رایگان در نظر گرفته است. از این رو اگر به دنبال سامانه پیامکی هستید که به راحتی بتوانید از سرویس‌ها و خدمات آن استفاده کنید، آموت می‌تواند بهترین گزینه باشد.

نتیجه گیری و جمع بندی

به طور کلی محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف کار را برای افرادی که می‌خواهند کسب و کار و مشاغل خود را از طریق بازاریابی پیامکی به جامعه هدف معرفی و آن را گسترش دهند، کمی سخت می‌کند. این در حالی است که اپراتورهای مطرحی همچون ایرانسل و همراه اول برای مشترکین خود نیز به صورت روزانه محدودیت ارسال پیامک را اعمال کرده اند. به این صورت که مشترکین مجازند تا در طول شبانه روز فقط 500 عدد پیامک را ارسال کنند و بیشتر از این تعداد موجب مسدود شدن سیم کارت آن‌ها خواهد شد؛ به همین دلیل سیم کارت شخصی برای ارسال پیامک تیلیغاتی مناسب نیست.
از این رو بهترین جایگزین برای سیم کارت‌ شخصی، سامانه‌های پیامکی است که افراد می‌توانند بدون محدودیت و به صورت انبوه پیامک‌های تبلیغاتی خود را بدون هیچ گونه نگرانی ارسال کنند. ما در این مقاله سعی کردیم با ارائه مطالبی در خصوص محدودیت ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف و با معرفی سامانه پیامکی آموت به شما در زمینه خرید پنل پیامکی انبوه یاری رسانیم.

برخی از مشتریان ما

آخرین مقالات

بررسی و معیارهای بهترین پنل پیامکی مخابرات

بهترین سامانه پیامک انبوه

راهنمای پیامک انبوه ایرانسل

شارژ پنل پیامکی

ورود
قیمت پنل پیامکی